Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2017
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

Mermaid's Lagoon

Sitä aina niin mielenkiintoista kertomusta elämästäni, niin tekstein kuin mahdollisesti myös kuvin. Mikäli stressaantuneen lukiolaisnuoren elämä jollain tavoin kiinnostanee, niin kelaa vain rohkeasti alespäin. 

 003
19.03.2017 22:41 | Trinity

Voi tätä stressin määrää! 

Hieman on suunnitelmat kussu, mutta eiköhän tämä tästä hoidu hiljalleen. Elikkä siis, en saa vetää lukiota 3½ vuotta, vaan joudun vetää kunnon spurtit opiskelun kanssa. Ensi jakso tulee erityisesti olemaan rankka, sillä tämän perinteisen lukion lisäksi joudun osallistumaan kahtena päivänä viikossa aikuispuolen kurssille. Ja kuinka ollakaan, kyseiset päivät osuvat vielä kahdeksan aamuihin. Täytyy nyt toivoa, että saisin biologian kurssin opiskella osittain itsekseni (uusinta siis meneillään, joten osan jutuista handlaan joissain määrin), sillä maanantain ensimmäinen tunti on juuri tuo biologia. 

Maanantait tulevat olemaan niin, että kouluni alkaa kahdeksalta, loppuu puolineljältä ja sitten tuo aikuispuolen tunti alkaa vasta kaksikymmentä vaille seitsemän illalla. Keskiviikot taas menevät niin, että koulu alkaa kahdeksalta ja loppuu varttia vaille yksi, ja tunti alkaa samoiten tuolloin kaksikymmentä vaille seitsemän. Ja koska en asu samassa kaupungissa missä opiskelen, niin päivät tulevat olemaan erittäin pitkiä ja rankkoja. Toisinaan minulla olisi mahdollisuus mennä isäpuoleni porukoille syömään ja kenties nukkumaan joksikin aikaa, mutta sinneki on aikamoinen kävelymatka. Jonkin verran jo pelottaa, kuinka paljon voimia ensi jakso tulee minulta viemään, kun muutenkin olen erittäin väsynyt koulun myötä. Onneksi muutan äidille asumaan ensi kuun alusta eteenpäin, voi olla että pitkälle kesälomaan saakka, mikäli samalta paikkakunnalta kesätöitäkin saisin. Tämä lähinnä siksi, että tuon aikuispuolen kurssin vuoksi en pääse millään isän kämpille, jossa siis pääasiassa olen aina asunut, sillä viimeinen bussi sinne lähtee jo neljän jälkeen. 

Ensivuodelle pitäisi saada noin parikymmentä kurssia, jonka vuoksi jatkan vielä yhden jakson enemmän kuin abit yleensä, koska suositusmäärä abivuodelle on maksimissaan 15 kurssia. Ja siinä samalla pitäisi vielä lukea enkun ja filsun kirjoituksia varten, jotka päätin syksylle laittaa, ja sitten seuraavalle keväälle vielä äikkä, ruotsi ja psykologia. Tää stressi alkaa kyllä hiljalleen ottaa vallan minusta, ja tätä kirjoittaessa suorastaan tärisen, kun ei ole minkäänlaista käryä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ehkä mie sitten lopetan tästä kirjoittamisen, etten aivan hulluksi jo tässä vaiheessa tule :D


( Päivitetty: 19.03.2017 22:44 )

 - Trinity


Kommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Kommentit

Tsemppiä! Muista myös laiskotella :D sait mut pelkää lukioo

- Bloody - 20.3.2017 18:51

Vastaus
Kiitos! Ja ei suinkaan kannata pelkää sitä, miulla nyt vain on näitä oman elämäni suuria ongelmia jotka muun muassa juuri koulunkäyntiä haittaavat :D

Kommentoi


©2017 ↠ ɴενεરιλɴɖ - suntuubi.com