Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pixie hollow

Pixie hollow on teidän vierailevien keijukaisten paikka, jonne toivon teidän jättävän rakentavaa kommenttia, sekä ihan vain tervehdyksiänne. Pyydän kuitenkin, että pidätte maalaisjärjen mukananne kirjoittaessa, sillä asiattomat kommentit poistan ilman sen kummempaa varoitusta. Täältä voi myös kysyä linkinvaihtoa, mikäli sivustosi liittyy tavalla tai toisella kirjoittamiseen. Mikäli et ole siitä varma, voit huoletta udella asiasta. 

Tällä hetkellä en ota mainoksia vastaan, mutta kenties jonain päivänä jaksan luoda oman vieraskirjan niitä varten. 

pixie hollow  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

24.06.2017 22:15
Hei!

Sivustosi on poistettu Ajatusteni romukopan linkinvaihdosta epäaktiivisuuden takia. Tulethan pyytämään uudestaan vaihtoon, jos sivusto aktivoituu(tai olen tulkinnut sen virheellisesti epäaktiiviseksi!

Hyvää kesää!

Nimi: Aino

17.05.2017 11:20
Ihana ulkoasu ja ihana sivusto! Tulen varmasti vierailemaan täällä toistekkin :)

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://kirjoituspiiri.suntuubi.com

16.04.2017 17:50
Hei kirjoituspiiri siiven suojissa jäsen!

Kirjoituspiirin aktiivisuus on viime aikoina laskenut pahasti. Nyt olisikin tarkoitus pistää tälle stoppi ja ottaa uusi kurssi. Sinun loistavia tekstejäsi ja ihania kommenttejasi kaivataan aktia nostamaan. Ja jos et ole enää kiinnostunut piirin jäsenyydestä, tulethan edes ilmoittamaan asiasta.

Aurinkoista kevättä!

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.vrtrandom.suntuubi.com/

15.04.2017 20:03
Hei! Kelpaisiko linkinvaihto? :)

Vastaus:

Vastailen sinne! :)

Nimi: P
Kotisivut: http://www.painajainen.w2.fi/

30.03.2017 00:47
Tässä sinulle kirje.

Pieni hiljaiselo on jatkunut Painajaisen tiimoilla, mutta tähän on tulossa muutos. Ja nyt mä myös pidän tämän lupauksen.

Julkaisin tässä juuri pienen one-shotin, Epätoivon, joka onkin hieman erilaisempi tarina. Jos viitsit lukea sen, niin kiitos.

Mulle kuuluu hyvää, toivottavasti myös sulle. Saan paperit tässä parin päivän aikana, ja sitten olis tuo ammattikoulu loppuun käyty. Huh, vihdoinkin.

Ei tähän enää muuta, hyvää kevättä sulle ja nauti ihanista, lämpenevistä päivistä!<3

Vastaus:

Miepä tulen lueskelemaan sen kun tässä koulupaineet saan pois harteilta :) Ja onnittelut valmistumisestasi!

Nimi: '
Kotisivut: http://cheeseputa.w2.fi/

22.03.2017 22:08
Terve!
Komppaan vahvasti edellistä viestin jättäjää. Pisti meinaan silmään tuo bts'än nimi kun ekalla kerralla käväsin. Oli pakko laittaa sivun nimi muistiin ja stalkkailla täällä satunnaisesti. (Näköjään myös blackpink on lisätty listoillesi. whoop whopp!!)

Oli mulla oikeetakin asiaa. Minun ikuisuusprojektini on meinaan nyt ainakin puolivalmis, joten ajattelin kysästä kelpaisiko linkinvaihto?

Vastaus:

Miepä tulenkin sinne vastailemaan :D

Nimi: Kasvoton

08.03.2017 16:57
tervehdys (minä olen sitten tälläinen vieraskirjastalkkijahirmu)

nyt oikein pisti silmään että löysin taas luodinkestäviä partiopoikia fanittavan popkornin ;)
AYYY ARMYYY~

mutta siis köh köh ihanat sivut ja saatankin jäädä tänne vielä katselemaan, ken tietää.

(btw minä muutes olen kookie stan c:)

Vastaus:

Tervehdys teikäläisellekin~ Kyllähä meikäläisiä tuppaa tulemaan melko paljon vastaan, niin IRL kuin URL :3

Nimesi muuten kuulostaa melko tutulta, ettenkö sanoisi. Oletko ollut joissain soturikissat-piireissä, ja sanooko nimi Tae yhtikäs mitään? c:

Nimi: Houru
Kotisivut: http://slave.suntuubi.com/

08.03.2017 15:35
Maaliskuu 2017

Lyhyt kirje, joka lähetetään kaikille linkinvaihtajille kerran kuukaudessa.

Mieleni syvin nurkkaus, eli Slave on elänyt elämäänsä aktiivisen ja epäaktiivisen välillä. Uusia tarinoita, novelleja ja linkinvaihtajia on syntynyt kuin sieniä sateella. Peruskoulua on jäljellä enää 59 päivää, ja se saa minut entistäkin hermostuneemmaksi.

Vastaus:

Aina välillä olenkin vilkuillut, niin erilaisia tarinoitahan sinne on ilmestynyt. Jos itsekin saisin niin hyvän päivitystahdin aikaiseksi :|
Ja sikäli että lukiota on suurinpirtein saan verran kuin peruskoulua, niin olen jo valmis kuolemaan: niin paljon olisi vielä tehtävää rästissä xd

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

27.02.2017 16:58
'Lupaa ettet päästä irti' ensimmäinen luku lähti melko hitaasti, mutta persoonallisesti liikkeelle. Alussa esittelit hahmojen rooleja(kaveri, exä, yms.) hyvin, vaikka hahmojen kuvailua olisinkin toivonut enemmän. Nyt Jaydenin ystävien kuvailu jäi lähinnä tasolle "vaaleaverikkö"(jännää miten usein vaaleat hiukset mainittiin, esim. tummien sijaan. muutenkin hiustenvärin perusteella henkilöön viittaaminen on melko epämääräistä ja suosittelen käyttämään sitä vain kun olet varma, että lukija tajuaa, kenestä on kyse). Lisäksi olisin toivonut enemmän Jaydenin ajatuksia ja tunteita lukuun(sekä mahdollisesti kuvailua hänenkin hiuksiensa väristä, jos se oli vaaleahiuksisilla tärkeä seikka).
Lopussa kiitos seisoi ja todella hyvän cliffhangerin olit saanut kirjoitettua! Jään innolla odottamaan seuraavaa lukua. Suosittelen siinä panostamaan enemmän ajatusten ja tunteiden (esim. mitä mieltä jayden on joistain tyypeistä) kuvailuun. Persoonallinen kädenjälkesi paistoi tekstistä läpi ja toivon, että se näkyy jatkossakin cx

+ Tämä viekku on melko hankala, kun ei nimiä ja numeroita näy kunnolla. Lukijan näkökulmasta suosittelen vaihtamaan helpommin katsottavaan, koska jo vähäkin tirkistely saattaa viedä kiinnostuksen koko asiasta ja saatat menettää monta hyvää kommenttia sen takia!

Vastaus:

Helloota!
Hienoa kuulla sinunkin ajatuksistasi LEPIn suhteen, varsinkin kun itse pidän erityisesti sinun tarinoidesi lukemisesta :) Usko tai elä, mie mietin itsekin kirjoittaessa hieman tuota hiusten väriin ja yleisesti ihoon viittaamista tuolla tyylillä, mutta lopulta en laiskuuttani jaksanut sitä alkaa muuttelemaan. Aikaisemmissa kirjoitelmissani olen myös huomannut juuri tuon, etten niin paljoa kuvaile ajatuksia ja tunteita, joten pistän nyt viimein tämän korvan taakse vinkiksi. Kiitos ja kumarrus siis rakentavasta kommentistasi, toivottavasti tulet myös muidenkin lukujen kohdalla hieman valaisemaan minua! :)

+ Olen itsekin sen huomannut, mutta eh, laiska kuin olen. Tähän asti olen pyrkinyt lähinnä odottamaan tilausulkan valmistumista, mutta ehkä mie vielä ennen sitä yritän paremman viekkukoodin etsiä :)

Nimi: Bloody

26.02.2017 21:21
Helloo. Tykkäsin ihan sairaasti tosta Lupaa ettet päästä irti ekasta luvusta, jään innolla odottamaan seuraavaa! Sun kirjoitustyyli vetää kyllä täysin sanattomaksi. En voi sanoa muuta kuin että olen niin kateellinen. :D

Vastaus:

Oi että on ihanaa lukea niin positiivista kuin rakentavaakin kommenttia :3 Itsekin odotan melko paljon itseltäni LEPIn suhteen, joten kiitollisena luen muiden mielipiteitä kyseisestä tarinasta ^^ Eikä saa olla kateellinen, siekin olen uskomaton kirjoittaja, mitä nyt SK stooreja olen päässyt sinulta lukemaan :)

©2017 ↠ ɴενεરιλɴɖ - suntuubi.com